Concurs “Pensa en circular”

L’objectiu del concurs és conscienciar la societat i implicar als joves en el coneixement i l’ús de l’economia circular, un nou model de producció i consum que garanteix un creixement sostenible en el temps, la qual cosa afavoreix el benestar dels ciutadans de les Illes Balears.Amb aquest objectiu na Romy Noel Grabowski (4t ESO C)  i en Sixto Jiménez Flaquer (4T ESO A) varen realitzar un microvídeo que ha resultat ser el guanyador del concurs. 


El premi es va recollir dia 4 de juny al campus universitari Son Lledó i consisteix en 200 euros per cada alumn@ i un certificat acreditatiu de ser els guanyadors del concurs en aquesta modalitat.


Els organitzadors del concurs són: Laboratori Interdisciplinari d’Economia Circular i Turisme (LIECT) i Oficina per al Programa d’Orientació i Transició a la Universitat(PortUIB)  Universitat de les Illes Balears -UIB Conselleria Educació i Universitats amb la col.laboració de Fundació Sa Nostra Caixabank.


Enhorabona Romy i Sixto!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>