Comunicat famílies

Benvolgudes famílies,

El curs ja està a punt de començar però aquest, com l’anterior, no serà un curs normal. Davant la nova situació generada per l’alerta sanitària, el curs escolar 2020-2021 començarà de manera diferent segons els nivells educatius.

1r ESO, 2n PMAR, 3r PMAR, FP Bàsica,  2n de Batxillerat i CFGM faran les classes 100% presencials al centre.

Per altra banda, 2n d’ESO, 3r d’ESO, 4t d’ESO, 4t PRAQ i 1r de Batxillerat faran un ensenyament semipresencial (dies alterns), és a dir, els alumnes vendran al centre uns dies a la setmana i els altres dies seguiran les classes des de casa. 

L’inici de curs es farà de manera esglaonada, és a dir, no començaran tots alhora, sinó que l’acolliment de l’alumnat es farà en un parell de dies. Més endavant us enviarem el calendari d’inici de classes.

Dia 9 de setembre penjarem a la pàgina web els grups dels alumnes (DNI), els horaris d’acollida de cada grup i els horaris de les reunions amb les famílies. 

Malgrat tot això, us volem transmetre la nostra il·lusió de cara al començament de curs així com també un missatge detranquil·litat.

Salutacions cordials,

Equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>