Vacunació escolar

Benvolgudes mares/benvolguts pares
La vacunació a l’etapa infantil/juvenil és molt important, ja que els centres educatius són entorns d’elevat risc de contagi.
Des de la Coordinació de Vacunes de la Direcció general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum volem recordar-vos la necessitat de restablir les vacunacions incloses al calendari, ja que s’ha observat una disminució en l’administració de vacunes, que s’ha de recuperar per evitar el risc d’aparició de brots. Mantenir les cobertures elevades és fonamental per el control de la malaltia i per a la protecció contra malalties freqüents o greus, inclosos determinats càncers.
Aprofitam també per recordar que:
– Segueix la campanya de vacunació de població jove contra la el meningococ ACWY per a joves nascuts els anys 2001-2007.
– La vacunació d’al·lotes no vacunades a l’edat corresponent contra papil·loma està inclosa en el programa fins al 26 anys.


Vacunar-se és un acte de solidaritat amb tota la societat!
Per demanar hora heu de contactar abans amb el servei de cita prèvia d’Atenció Primària: 902 079 C079 o 971 437 079 o o be amb el professional de salut que vos atén habitualment.
Cordialment
Equip de Coordinació de Vacunes.

poster vacunacio ETAPA ESCOLAR

2 circular pares vacunacio escolar ordinaria