Llibres i llicències digitals a travès de l’empresa Iddink

Carta informativa AMiPA en PDF

Informació procediment

Juny 2021 

Benvolguda família, 

El curs vinent l’ AMiPA, conjuntament amb la direcció de l’Institut, i amb l’aprovació del Consell Escolar, hem  decidit oferir-vos la opció de que la compra de tots els articles, llibres i llicències digitals es faci a travès de  l’empresa Iddink, amb provats resultats en 306 centres de Catalunya, Balears i Aragó, ja que ofereix grans  avantatges:  

                Gran estalvi econòmic 

Estalvi del 60% respecte el PVP als ecoBooks (si es retornen en bon estat a final del curs). 

Compra tot alhora 

Per internet a www.iddink.cat o per telèfon trucant al 902 565 411 

La llista del centre ja està revisada i tots els articles seleccionats a la web i la compra és  flexible, podeu triar què comprar: llibres nous, reutilitzables, de lectura, quotes, dossiers,  llicències digitals, equipament informàtic, etc. 

Les famílies poden comprar els diferents continguts digitals al mateix temps i al mateix lloc  que la resta de materials del curs. 

Serveis & garanties  

Lliurament de les comandes a domicili. 

Garantia de recepció abans de l’inici de curs (en comandes fetes fins el 20 de juliol). Servei de folrat de tots els llibres, fet amb màquines automàtiques.  

Servei de substitució dels ecoBooks (llibres reutilitzables).  

Possibilitat de retornar les comandes* fins el 30 de setembre (gratuït si s’han fet fins el 20 de  juliol). * Si són llicències digitals a condició que no s’hagin activat. 

Projecte reutilització: responsabilitat & solidaritat & sostenibilitat 

Els alumnes tenen més cura del material escolar en un projecte que preserva el medi ambient. Hi ha disponibilitat de llibres reutilitzables per a tots els alumnes, en les mateixes condicions. 

El curs 2020/21 les famílies que van fer la comanda a Iddink van tenir un estalvi mitjà de 113,23 € 

Us animem a utilitzar aquest innovador sistema. En el revers d’aquest full s’informa de com fer la comanda i el  seu pagament,  

També podràs saber tot sobre el servei que Iddink presta a les famílies del centre en la web: http://microsites.iddink.es/CA/602_ies_capdepera 

Cordialment,  

La Direcció de l’Institut & l’AMiPA