Viatge d’estudis 2n SMX

Els alumnes del segon curs del grau mitjà de Formació Professional de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’IES Capdepera realitzaren un viatge d’estudis a Barcelona aprofitant la fira d’ISE 2023 que es celebrà des del 31 de gener fins el 3 de Febrer de 2023.

Aquesta visita va ser a l’exposició d’integració de sistemes i AV líder en el món, ISE 2023, que presentà als principals innovadors tecnològics i proveïdors de solucions del món, i va incloure quatre dies de conferències, events i experiències inspiradores.

El dimecres dia 1 a la matinada sortí desde l’aeroport de Son Sant Joan cap a la ciutat comtal l’expedició formada per 11 alumnes i dos professors de SMX2.

Una vegada arribats als pavellons de la Fira de Barcelona i recollides les acreditacions pertinents iniciaren el recorregut per més de 1000 stands, distribuïts pels diferents pavellons, i agrupats amb diferents famílies com video-, audio, ciberseguretat, llum, domotica, tecnologia de l’educació, comunicacions, realitat virtual i simuladors, entre moltes altres.

Durant aquest dies els expedicionaris van poder assistir a diferents conferències de gran interés, entre d’altres:

Exerfitgaming y la integración total de tecnologías audiovisuales

-Integración de tecnologías AV para el aula híbrida

-La IA y el ecosistema musical: desafíos, oportunidades y riesgos

I varen asistir a diferents demostracions i xerrades mes personalitzades al diferents stands.