Cibermentors

 7 de maig l’alumnat de 4rt d’ESO cibermentor de l’IES Capdepera, juntament amb el policia tutor, varen fer una tertúlia amb famílies on es va parlar sobre l’assetjament escolar i el ciberassetjament, els perills que es poden trobar a les xarxes socials i com prevenir-los. Hi estaven convidades les famílies de tot l’alumnat dels centres educatius del municipi. Els estudiants d’hoteleria de l’IES Capdepera va preparar un berenar per a tots els assistents.

D’altra banda, els alumnes cibermentors de 3r d’ESO han fet xerrades als nins i nines de 6è de primària de les escoles CEIP s’Auba i s’Alzinar, així com també als de 1r d’ESO de l’IES per donar a conèixer i prendre consciència sobre aquest mateix tema, l’assetjament escolar, com detectar-lo, prevenir-lo mitjançant estratègies de cohesió grupal i com actuar davant aquesta problemàtica.